Нашиот блог

Бидете во тек со сите новости во врска со јавното претпријатие на општина Кисела Вода.

blog

Јавен повик број02/2023

21/03/2023

Јавен повик број02/2023 за пријавување на заинтересирани лица за избор на членови во управен одбор и надзорен одбор за контрола на материјално-финанси

Прочитај повеќе
blog

Дебитантот Ангели сака да го задржи прволигашкиот статус

30/09/2021

Претставување на тимови: Дебитантот Ангели сака да го задржи прволигашкиот статус

Прочитај повеќе
blog

ЛИДЕРИ СЕ ВО ВТОРАТА ЛИГА: НИКОЈ КАКО АНГЕЛИ!

25/12/2020

Екипата на Пелистер не е и единствената во македонската клупска кошарка која оваа (полу) сезона ја затвора се перфектен резултат.

Прочитај повеќе