Добродојдовте на Јавно претпријатие за

Стопанисување со спортски сали и спортски објекти

ЈП Кисела Вода КВ Скопје

За ЈП Кисела Вода КВ

ЈП Кисела Вода КВ Скопје e насочено кон современи управувачки методи преку кои спортските сали и спортските објекти на територија на Општина Кисела Вода ќе може ефикасно да се: планираат, адаптираат, изградат, изнајмат, финансираат и експлоатираат.

Основните принципите на ЈП ``Кисла Вода КВ`` се базирани на економска и спортска анализа која налага парцијално истражување и квантитативно вреднување на мисија,визија и целите во системот на спортот (степен на искористеност на капацитетите, оптимизација, економска ефикасност, заштеди, специјализација и рационализација на процесите..).

Прочитај повеќе
about

Нашите новости

Бидете во тек со сите новости во врска со јавното претпријатие на општина Кисела Вода.

Дебитантот Ангели сака да го задржи прволигашкиот статус

30.09.2021

Претставување на тимови: Дебитантот Ангели сака да го задржи прволигашкиот статус

Прочитај повеќе

ЛИДЕРИ СЕ ВО ВТОРАТА ЛИГА: НИКОЈ КАКО АНГЕЛИ!

25.12.2020

Екипата на Пелистер не е и единствената во македонската клупска кошарка која оваа (полу) сезона ја затвора се перфектен резултат.

Прочитај повеќе